OM OSS

Om oss

 

Hva er Anymail?


Med Anymail Hosted Exchange får du alltid tilgang til e-post, kalender og kontakter. Gjennom vår "Hosted Exchange 2010" løsning ligger dine personlige data trygt lagret og er tilgjengelige når du trenger det.

 

Anymail har drevet siden 2005 og var en av de aller første aktørene som kunne tilby en komplett Exchange løsning til en rimelig pris. I 2009 ble tjenesten oppgradert til den nyeste Exchange teknologien, Exchange 2010 og i februar 2013 ble Exchange 2013 tilgjengelig.
Exchange fra oss gir deg nedlastbar klient. (Programmene Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2011 for Mac), og du trenger ikke et abonnement på Office365 i tillegg. Jobb med programmene du allerede har, og få nye epostleserprogrammer fra Microsoft gratis når de slippes. Hos oss har du full kontroll. 
 
Anymail driftes i et Tier-4 hosting senter som er sertifisert etter SAS 70 standarden. All datalagring gjøres gjennom EMC SAN storage, nettverket er levert av Cisco, servere fra Dell og alle teknikere som drifter tjenesten har en Microsoft Gold sertifisering. Alle servere er clustret, for å sikre optimal oppetid som gjør at vi kan levere en oppetidsgaranti (SLA) på 99,9%. Alt dette kan vi levere, og fortsatt være en av de rimeligste tilbyderne av Hosted Exchange 2010 i det norske markedet.
 
Anymail tilbyr tre abonnementer for Hosted Exchange 2013 (Standard, Extra og Total) som er skreddersydd etter behov og antall nødvendige konti.
 Ved siden av Hosted Exchange kan Anymail utvides med Blackberry støtte (hosted BES), Microsoft Lync og SharePoint 2010/13Foundation. 
 
 Anymail leveres av selskapet Sunfield Consulting